Freelancer: Ik zoek een opdracht

ERPmakelaar is specialist in de bemiddeling tussen freelance Oracle eBS en SAP specialisten en opdrachtgevers die hun bedrijfprocessen ondersteunen door middel van Oracle eBS of SAP. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat een brug te slaan tussen jouw expertise en jouw wensen enerzijds en de door de opdrachtgever gezochte ondersteuning anderzijds.

Wij geloven dan ook niet in alleen maar het doorschuiven van je CV. Wij willen het liefst eerst persoonlijk kennis met je maken om duidelijk te krijgen wie je bent en wat je wilt. Alleen in overleg met jou versturen we je CV naar een opdrachtgever. Daarbij stellen we ons op als je zaakwaarnemer die jou het acquisitietraject naar een nieuwe opdracht, inclusief de contractonderhandelingen, uit handen neemt zodat jij alle tijd hebt om te doen waar je goed in bent: jouw expertise inzetten om het probleem van de klant op te lossen.

Heb jij meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van Oracle eBS of SAP dan komen wij graag in contact met jou. Vul het contactformulier in of bel ons. Binnen ons netwerk komen wij voortdurend freelance vacatures en opdrachten tegen binnen alle eBS en SAP expertises.