Ik wil freelancer worden

Jij bent nu in vaste dienst als Oracle eBS of SAP specialist,  bij één van de grotere system integrators, bij een detacheringsbureau of wellicht bij de organisatie die zelf een Oracle eBS of SAP omgeving in gebruik heeft. En nu gaat het kriebelen......Binnen je huidige project werk je samen met freelancers die veel meer verdienen dan jij en veel meer vrijheid en zeggenschap hebben over hun werk. Dat wil jij ook! Maar past dit wel bij jou?

Over het algemeen kan je zeggen dat je daarbij aan twee voorwaarden moet voldoen: er moet voldoende vraag zijn naar jouw soort en kwaliteit eBS of SAP specialisme en enig ondernemerschap moet je niet vreemd zijn: je verruilt immers je vaste baan met al je zekerheden voor een toekomst waarin je helemaal zelf het verschil moet maken.

Heb jij minimaal 5 jaar specialistische ervaring op het gebied van Oracle e-Business Suite of SAP en speel je al een tijdje met het idee om freelancer te worden, gebruik ons eens als sparringpartner om te bezien of jij het in je hebt om zelfstandig verder te gaan. Wij weten immers uit welk hout je gesneden moet zijn om te gaan freelancen. En als dat het goede hout is helpen wij jou graag bij een soepele overgang van je vaste baan naar het ondernemerschap. Kijk maar eens rond in het submenu voor een eerste verkenning naar het ondernemerschap. Lees wat je moet regelen om je bedrijf neer te zetten en hoe je je bedrijf administratief/fiscaal opzet.